Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Syrop z piołunu : wygnani w akcji "Wisła"

LDR 02425cam#a2200637#i#4500
001 0422800498476
003 RZESZ 010
005 20190130200106.7
008 180119s2017####pl###########|000#0dpol##
015 %a PB 2018/3076
020 %a 9788380496002 %c zł 39,90
035 %a b5877290x
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d RZESZ 010 %d RZESZ 010
045 2 %b d1947 %b d2017
046 %k 2017
080 # %a 94(438).083.3
080 # %a 314.151.1(=16)
080 # %a (047)
100 1 %a Smoleński, Paweł %d (1959- ). %e Autor
245 1 0 %a Syrop z piołunu : %b wygnani w akcji "Wisła" / %c Paweł Smoleński.
246 3 0 %a Wygnani w akcji "Wisła"
260 # %a Wołowiec : %b Wydawnictwo Czarne, %c 2017.
300 %a 221, [3] strony ; %c 22 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura polska
388 1 %a 2001-
490 1 %a Reportaż
504 %a Bibliografia na stronach 221-222.
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1945-1989
648 9 %a 1989-2000
648 9 %a 2001-
650 9 %a Akcja "Wisła" (1947-1950)
650 9 %a Polityka narodowościowa
650 9 %a Ukraińcy
650 9 %a Wysiedlanie
650 9 %a Mniejszości narodowe
650 9 %a Prześladowania polityczne
650 9 %a Świadomość społeczna
650 9 %a Ukraińcy
651 9 %a Polska
655 9 %a Reportaż
658 %a Historia
658 %a Socjologia i społeczeństwo
710 2 # %a Wydawnictwo Czarne. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Reportaż - Wydawnictwo Czarne
856 4 # %u https://biblioteka.wsiz.rzeszow.pl/integro/site/recorddetail/0422800498476 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8049-600-2 : %c zł 39,90
980 %a 94(438).083.3 %y Prześladowania i represje z przyczyn politycznych w PRL
980 %a 314.151.1(=16) %y Wygnanie, wysiedlenie Słowian
980 %a (047) %y Reportaże. Wywiady

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
Biblioteka Akademicka WSIiZ
Sygnatura :
W 71791
Położenie :
W

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies